Wie zijn wij

Ik ben Raúl Marín, oprichter van Evadamo kapper. Ik heb het enorme geluk dat ik me kan verdiepen in mijn grootste passie, het zorgen dat onze bezoekers zich heel gelukkig voelen met hun uiterlijk. Ik doe dit immers al 25 jaar lang in verschillende landen: Mijn geboorteland Colombia, New York, Barcelona en voor meer dan 22 jaar hier in Nederland.

Mijn grootste succes is geweest het bij elkaar brengen van verschillende professionals met dezelfde filosofie: In aanvulling op de kwaliteit van ons werk, is het voor ons ook heel belangrijk onze bezoekers een onvergetelijk verblijf te bezorgen tijdens hun bezoek.

Raul Fernando Marin Barrera

Raúl Marín

Raúl Marín

Heeft zich ontwikkeld over de wereld: Colombia, Amsterdam, New York en Barcelona. Heeft overigens ook cursussen gehaald met de meest prestigieuze merken: Lanza, Nioxin, Goldwell, Redken.

Sommige van zijn taken bij Evadamo zijn: Het haar knippen met schaar, scheermes of tondeuse; gespecialiseerd in alle haar kleuren en bijhorende technieken, keratine behandeling, borstelen en permanent.

Zijn hobby’s zijn: Fitnessen, zwemmen, reizen, genieten van het leven en elke dag de fijne kneepjes van het vak verder leren.

Raul zou u kunnen helpen in het Nederlands, Engels en Spaans.


Beata Mathea (1976)

Beata

Beata Mathea

Heeft zich ontwikkeld in Italië, Polen en Nederland. Zij heeft cursussen gedaan van de belangrijke merken Lanza, Nioxin en Goldwell.

Haar functies in de salon zijn: het haar knippen met schaar en mes, het haar verven (kortwieken en verven), verschillende haarstylen, opsteekkapsels, vlechten en bovendien kan ze uitstekend advies geven over de producten.

Zij geniet van hardlopen, yoga, reizen, snorkelen en omdat ze gek is op mode houdt ze ervan om te gaan shoppen. U kunt met Beata hierover praten in het Nederlands, Russisch, Duits en Pools.

Borja Alvarez Soria (1988)

Borja

Borja Alvarez Soria

Hij heeft het vak geleerd in Nederland, Barcelona en Praag. Heeft leren werken met de belangrijkste merken bij verschillende academies : Mondriaan, De Nederlanse Kappers Academie. Met de merken: Lanza, Goldwell, Nioxin en Redken.

In de kapperszaak is hij verantwoordelijk voor: het knippen van het haar met een schaar, mesje of tondeuse, het kleuren van het haar (verven m.b.v. aluminiumfolie, kortwieken, rollen, haarelastiekjes en met kam), borstelen, permanent zetten en bovendien kan hij u nog persoonlijk advies geven over de producten.

Hij houdt van voetbal, fitness, muziek en feest vieren.

Buiten de Nederlandse taal, spreekt Borja Duits, Engels en Spaans.

Om ons persoonlijk te leren kennen, of een suggestie te doen, nodig ik u uit om contact met ons op te nemen. Bel naar nummer 070-3596397 of schrijf ons via dit formulier (druk op klik)

Weet u nog steeds niet alle redenen om ons te komen bezoeken? Klik dan hier om uit te vinden waarom klanten terugkomen en ons aanbevelen bij hun vrienden.